Συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ν Χανίων με τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ν Χανίων με τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Τελευταία ενημέρωση 24/05/2021

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν ΧΑΝΙΩΝ 
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ 
 
Την 23/05/2021 και ώρα 16.30 στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου μας, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ΄  ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ ο οποίος βρισκόταν στα Χανιά για τις εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν προσκλήσεως του κ΄  Αρχηγού για να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν τους αποστράτους. Η συζήτηση μας κύλησε μέσα σε κλίμα κατανόησης από την μεριά του. Τον ενημερώσαμε για την ανοδική πορεία του Συνδέσμου μας και μας δήλωσε αρωγός για  όποιο ζήτημα προκύψει και μπορεί να το επιλύσει με την θεσμική του ιδιότητα. 
Ο Πρόεδρος μας κ΄ ΜΑΥΡΑΚΗΣ τον ευχαρίστησε  για την πρόσκληση και την διάθεση του να ακούσει τα προβλήματα και τους προβληματισμούς μας και για ότι κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει όχι με λόγια αλλά με έργα.
Τέλος ο κ΄ Αρχηγός μας ενημέρωσε για την ειλημμένη απόφαση του να δημιουργηθούν στην κάθε έδρα Γενικής Αστυνομικής Περιφέρειάς πολυιατρεία τα οποία θα εξυπηρετούν και τους αποστράτους. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για αυτό το εγχείρημα και το ΣΤΕ έχει εγκρίνει την πρόσληψη του Υγειονομικού  προσωπικού για την στελέχωση τους. Κίνηση, η οποία όταν θα υλοποιηθεί θα ωφεληθούν τα μέγιστα και οι απόστρατοι. 

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ Σπυρίδων                         ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Ιωάννης