21ο Π.Σ. Π.Ο.Α.Σ.Α. επίσημης έναρξης και απονομή τιμητικών πλακετών

21ο Π.Σ. Π.Ο.Α.Σ.Α. επίσημης έναρξης και απονομή τιμητικών πλακετών
Τελευταία ενημέρωση 15/07/2021

ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ 21ου Συνεδρίου Π.Ο.Α.Σ.Α.
                                               
Κατά την τελετή της επίσημης έναρξης έιχε κληθεί οι επίτιμοι Πρόεδροι της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ Νικόλαος και Υποστράτηγος ε.α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θεόφιλος .οι επίτιμοι Αντιπρόεδροι ΠΟΑΣΑ κ .κ. Υπαστυνόμος Β ε.α. ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ Ιωάννης  , ο αντιστράτηγος ε.α. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Σπυρίδων και το επίτιμο μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Α.Σ.Α. ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ Νικόλαος . Ο πρόεδρος του Π.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Σκλάβος Ιωάννης καλεσε τους παρισταμένους όπως τηρήσουν  ενός  λεπτού σιγή, στη μνήμη των συναδέλφων, οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος ή έφυγαν από τη ζωή για οποιαδήποτε αιτία.
ακολούθησε χαιρετισμός   των Προέδρων Συνδέσμων Ενώσεων Αθηνών  στην έδρα των οποίων πραγματοποιείται το 21ο  Π.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. .
•    Πρόεδρος ΣΑ ΠΑ ΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑΣ Νικόλαος Αντιστράτηγοε ε.α.
•    Πρόεδρος Ένωσης Συν/χων  Αστ/κων Αττικής κ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ Αθανάσιος Υπαστυνόμος Β
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Π.Σ. κ. ΒΕΛΛΗΣ Παναγιώτης Αντιστράτηγος Π.Σ.
Ο κ. Πρόεδρος διάβασε τον χαιρετισμό του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΣΤΟ 21" ΠΑΝΕΛΑΗ ΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΑΣΑ 03/07/2021
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,
Σας ευχαρστώ πολύ για την πρόσκληση να παρευρεθώ στο 21° Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργανώσατε, ωστόσο λόγω ανειλημμένων υπηρεσιακών υποχρεώσεων δυστυχώς δεν κατέστη εφικτή η παρουσία μου και η εκ του σύνεγγυς συζήτηση επί της  τιθέμενης θεματολογίας του Συνεδρίου .
Αναντίρρητη είναι η προσφορά σας τόσο στην Ελληνική Αστυνομία όσο και στην Πυροσβεστική  και το Λιμενικό, η κεκτημένη σας γνώση και εμπειρία συνιστά για εμάς υπηρεσιακό οδηγό και μετουσιώνεται από μέρους μας σε διαρκή προσπάθεια βελτιστοποίησης της επιτελικής και επιχειρησιακής μας δράσης.
Η έννοια της συλλογικής συμμετοχικότητας, που εκφράζεται μέσα από το συνδικαλισμό για την ικανοποίηση δίκαιων οικονομικών και συνταξιοδοτικών αιτημάτων, και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του συνόλου των αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Χώρας, γίνεται εμφανής μέσα από το παρόν Πανελλήνιο Συνέδριο. Μέσω των εργασιών του συγκεκριμένου Συνεδρίου θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και θα δοθεί η δυνατότητα περαιτέρω προώθησης των δίκαιων αιτημάτων σας
Σας διαβεβαιώ ότι η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στέκεται συνοδοιπόροι σας, αναγνωρίζοντας την πλούσια κληρονομιά που μας έχετε κληροδοτήσει. Η μακρόπνοη αυτή προσφορά σας είναι αδιαμφισβήτητη και ορατή στο σήμερα κα στο αύριο, και παρέχει εχέγγυα συνέχειας.
Σας ευχαριστώ 

και  ακολούθησε ο Χαιρετισμός κ. Προέδρου Π.Ο.Α.Σ.Α. Στη συνέχεια απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες  στους :
  1. Επίτιμο Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο ε.α ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριο  και μέλος του Δ.Σ  Μ.Τ.Σ
  2. Τον Ειδικό Γραμματέα αντιστράτηγο  ε.α.  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο και μέλος του Δ.Σ του ΝΙΜΤΣ .
  3. Τον αναπληρωτή Ταμία Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΠΑΠΑΔΗΜΑ Χρυσόστομο . Για τους ανωτέρω το σώμα ενέκρινε ομόφωνα  να τους απονεμηθεί ο τίτλος του επιτίμου  Α΄ Αντιπροέδρου   επιτίμου Ειδικού Γραμματέα του ΔΣ.  του επιτίμου Ταμία και της επιτίμου μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.  αντίστοιχα .σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφο β του καταστατικού  διότι κατά το διάστημα της θητείας τους επέδειξαν εξαιρετική ικανότητα , ενδιαφέρον και δραστηριότητα για την ανάπτυξη της Ομοσπονδίας και την επιτυχία στους σκοπούς και στόχους  αυτής
Ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ Νικόλαος απήθυνε χαιρετισμό και κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 21ου Συνεδρίου