Το Αστυνομικό Περίπτερο στην 81η Δ.Ε.Θ

Το Αστυνομικό Περίπτερο στην 81η Δ.Ε.Θ
Τελευταία ενημέρωση 10/09/2016

Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εγκαινίασαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Νίκος Τόσκας.

"Θα κινηθούμε στην κατεύθυνση μιας σύγχρονης Αστυνομίας, μιας Αστυνομίας οργανωμένης, σωστά σχεδιασμένης, πειθαρχημένης και με σωστές δομές που θα αναλώνεται στην εξυπηρέτηση του πιο αδύναμου πολίτη ο οποίος κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο και έχει την απόλυτη ανάγκη της Αστυνομίας", τόνισε ο κ. Τόσκας.

"Βρισκόμαστε σε ένα χώρο που η παρουσία της Αστυνομίας και το περίπτερό της συνδέεται άρρηκτα με την προσπάθεια που επιχειρεί η Έκθεση να δώσει στην οικονομία της χώρας. Στην εποχή μας καταδεικνύεται ότι σε μία χώρα που υπάρχει η ασφάλεια η έννοια αυτή είναι ισχυρή παράμετρος που δημιουργεί ελκυκοτητα και στους τουρίστες και στους επενδυτές", δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Από την πλευρά ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντινος Τσουβάλας τόνισε: "Η λειτουργία του περιπτέρου της ΕΛΑΣ σε αυτόν εδώ το χώρο υπογραμμίζει σε ένα επίπεδο μείζονος συμβολισμού τη συνάφεια της αστυνομικής δράσης προς το σκοπό και το χαρακτήρα της Έκθεσης".