Συνεδρίαση του Δ.Σ. την 6-11-2015 Απόφαση κλιμάκωσης των διεκδικητικών δράσεων

Συνεδρίαση του Δ.Σ. την 6-11-2015 Απόφαση κλιμάκωσης των διεκδικητικών δράσεων
Τελευταία ενημέρωση 15/06/2016

Το 6-11-2015 συνεκλήθη το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας με αφορμή και θέματα το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και το διεκδικητικό πλαίσιο .Έγινε ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ.

 1. Για τις μέχρι σήμερα   συναντήσεις μας με τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα  που μας απασχολούν.και έχουν σχέση με το Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό και με το ΤΕΑΠΑΣΑ .
 2. Έγινε ομόφωνα αποδεκτό το αίτημα εγγραφής ως νέων μελών στην Ομοσπονδία μας των Συνδέσμων αποστράτων Αστυνομικών των Νομών Κοζάνης και Χαλκιδικής .
 3. Για τις μέχρι σήμερα συναντήσεις μας με τους ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ για τα θέματα που μας απασχολούν
 4. Για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και συνεργασία με τις  αντίστοιχες Ενώσεις των Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ. ως μέλη στο Συντονιστικό όργανο Δράσεων (Σ.Ο.Δ. ) . Μάλιστα την ιδια ώρα μέλος μας συμμετείχε στην σύσκεψη του Σ.Ο.Δ. για τις περαιτέρω κινήσεις των αποστράτων και εν  ενεργεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α.
 5. Αποφασίστηκε ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην κλιμάκωση των διεκδικητικών δράσεων  με συμμετοχή στην  Συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία της ΕΑΑΑ.
 6. Την εντατικοποιημένη ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των Συνδέσμων μας  ,  για τα μεγάλα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη τους, με τις αλλεπάλληλες συνεχιζόμενες αντισυνταγματικές και κατάφορα άδικες περικοπές, αφού έχουμε υποστεί διπλάσιες σε αριθμό και  μέγεθος σε σχέση με αυτές που έχουν υποστεί όλοι οι άλλοι, επίσης σοβαρά πληγωμένοι, Συνταξιούχοι, καθώς και τη ΜΗ εφαρμογή της Απόφασης του ΣτΕ.
 7. Την συμμετοχή μας στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015  και ώρα 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
 • Τέλος
 •  Το .ΔΣ. καλεί όλους τους Συνδέσμους   αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να στηρίξουν ενεργά με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες αυτές και να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Κλαυθμώνος,  εκφράζοντας την οργή, αγανάκτηση, και αντίσταση  τους, απέναντι στην κοροϊδία, στις νέες περικοπές και τις απάνθρωπες πολιτικές  που  εφαρμόζονται , οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας.
 • Η Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. θα είναι σε διαρκή επαφή- ενημέρωση με τα μέλη της για κάθε διευκρίνηση για τις παραπάνω δράσεις .