Επίσκεψη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. στον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. 10-5-2013

Επίσκεψη του Δ.Σ. της  Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. στον κ. Αρχηγό της  ΕΛ.ΑΣ. 10-5-2013
Τελευταία ενημέρωση 14/12/2018

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΑΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ.

Την 10-5-13 μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΑΑΣΑ και του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο για ανταλλαγή ευχών , λόγω των εορτών του Πάσχα.
Με την ευκαιρία της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης έγινε, μέσα σε καλό κλίμα, ανταλλαγή απόψεων για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν έντονα την ευρύτερη αστυνομική οικογένεια.
Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία εξέφρασε την θέση της ότι εξαντλήθηκαν όλες οι αντοχές του προσωπικού από τις οδυνηρές περικοπές των αποδοχών τους και ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν νέες μειώσεις αυτών, όπως προβλέπεται για το 2014, αλλά, αντίθετα, πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα οι αδικίες με το νέο , υπό συζήτηση, μισθολόγιο. 
Ζήτησε τη συμμετοχή της , όταν συγκροτηθεί Επιτροπή για το μισθολόγιο, την εκπροσώπησή της με μόνιμο εκπρόσωπο στο Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ και τη διευρυμένη εκπροσώπηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Δ.Σ. του ΜΤΣ.
Επίσης τέθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία του ΝΙΜΙΤΣ, τη βιωσιμότητα του Ταμείων μας, τη λειτουργία του ΠΟΚΕΑ κλπ.
Από την ΠΟΑΑΣΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θεόφ., ο Αντ-δρος κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγ., το μέλος κ. ΣΚΛΗΚΑΣ Δημ. και από το Σύνδεσμο Αποστράτων Αθηνών, ο Πρόεδρος κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπ. και το μέλος ΤΣΙΒΙΚΗΣ Ηλίας.