Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α. Δυτικής Αττικής έκοψε την πίτα 2019

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α.  Δυτικής Αττικής έκοψε την πίτα 2019
Τελευταία ενημέρωση 17/02/2019

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                               Αιγάλεω: 8.02.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την 8.02.2019 και ώρα 8.30 μ.μ πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα-κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας στο κοσμικό κέντρο <SALA> Παράδεισος στην Ανθούπολη -Περιστερίου .
Παρέστησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους:Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α Κος Χριστακόπουλος Ευάγγελος,ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυν.Δυτ.Αττικής Ταξίαρχος Κος Δασκαλάκης Εμμανουήλ,ο Δ/ντης της Δ.Π.Ε.Ν.Ε Αστυν.Δ/ντης Κος Μποδιώτης Παναγιώτης, ο Δ/ντής του Αιγάλεω Κος Σιούλας Δημήτριος, ο Πρόεδρος του ομίλου φίλων Αστυνομίας Κος Μαθιουδάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος των Κρητών Αιγάλεω Κος Κλεισαρχάκης Ανδρέας, ο Δικηγόρος του Συνδέσμου μας Κος Καλούδης Σωσίπατος και η Δικηγόρος Κα Μυκωνιάτη Αγγελική, μέλη και φίλοι του συνδέσμου μας.
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κος Μποταίτης Αντώνης κατά την σύντομη ομιλία του, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και επισήμανε τους στόχους του συνδέσμου, ευχήθηκε για υγιές , ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019.
 
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι καλό φαγητό, χορό και τραγούδι δίνοντας ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.
 
 
 
 
Για το Δ.Σ
 
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αντώνης Μποταίτης                                                                                       Ράνια Σολιδάκη