Μακρυγιάννη 48η επέτειος 1992

Μακρυγιάννη 48η επέτειος 1992
Τελευταία ενημέρωση 01/12/2017

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Γεωργίου Σταύρου 6 τηλ 3214559
ΑΘΗΝΑ 105.59
                                                                                                            Αθήνα 8 Νοεμβρίου 1992

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
1.    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας , έχει την τιμή να φέρει εις γνώση σας ότι την 6η  Δεκεμβρίου 1992, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30 π.μ. στο ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου ( εντός του χώρου του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη , θα τελέσει  μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των ηρώων που θυσιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 1944 στου Μακρυγιάννη και τις άλλες φρουρές των Αθηνών , υπερασπιζόμενοι τα ακριβότερα ιδανικά του έθνους μας .
2.    Η παρουσία σας , θα περιποιήσει τιμή στον Σύνδεσμό μας και θα αποτελέσει ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης , σε εκείνους που με το αίμα τους εξασφάλισαν σε όλους μας την Ελευθερία , την Πίστη και τη Δημοκρατία  .
3.    Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων , στο προ του κεντρικού κτιρίου του Συντάγματος κενοτάφιο των πεσόντων .
Δια το Διοικητικό Συμβούλιο
                                  Ο Γενικός Γραμματέας                                                                     Ο Πρόεδρος
                              Γεώργιος ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ                                                           Αθανάσιος  ΤΑΣΙΑΔΑΜΗΣ  
                              Υποστράτηγος Χωροφυλακής  ε.α.                                               Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α.

Παρόντες στο εφετεινό προσκλητήριο ήσαν παρόντες οι Αντιπροεδροι της Βουλήςκ.κ. ΦΡΑΓΚΟΣ και ΞΑΡΧΑΣ , ο βουλευτής ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ , ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. οι βουλευτές κ.κ. ΑΔΡΑΚΤΑΣ , ΑΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ , ΒΥΖΟΒΙΤΗΣ , ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟς , ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ και ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ . Αντιπροσωπείες από τις Ενώσεις των αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σ.Α. , των αδελφών Συνδέσμων Ν. Ηρακλέιου , Ηλιουπόλεως και Δυτικής Αττικής , του Πατριωτικού Συνδέσμου Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ , του Συνδέσμου και της Λέσχης Ιερολοχιτών – Ριμινιτών , της Βυζαντινής Εθνικής Οργανώσεως και άλλων Εθνικών Οργανώσεων . Οι τέως Αρχηγοί Χωροφυλακής ΚΑΡΙΩΤΗΣ , ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ , ΚΟΥΤΣΙΑΝΑΣ και ΑΡΓΙΑΝΝΗΣ και πολλοί συνάδελφοι . Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α. Γεώργιος ΜΑΤΖΑΡΑΣ που τυχγάνει και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας .( Αρχείο Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών  και Ανθυπασπιστών Χωροφυλακής Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος  )