Ημέρα τιμής αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας 2014

 Ημέρα τιμής αποστράτων Ελληνικής  Αστυνομίας 2014
Τελευταία ενημέρωση 20/04/2015

Την 15 Ιουνίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών (Μεσογείων 96) ο ετήσιος εορτασμός της «Ημέρας Τιμής Αποστράτων» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία αναπέμφθηκε δέηση υπέρ  των αποστράτων Αστυνομικών και η ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ. Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σ.Α. (ΠΟΑΑΣΑ) κ. Θεόφιλου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Α.Π. κ. Ηλία ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ. Επίσης χαιρετισμός του κ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειου ΚΙΚΙΛΙΑ.

Παρέστησαν εκτός της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην Υπουργοί, Γεν. Γραμματείς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, ο Βουλευτής κ. Δημήτριος ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ, εκπρόσωποι των Δ.Σ. της ΕΑΑΣ ,ΕΑΑΝ, και ΕΑΑΑ, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξ/κοί της ΕΛ-ΑΣ ως και πολλά μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών. Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών – Συλλόγων – Ενώσεων Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Αττικής ως και των Συνδικαλιστών Ελληνικής Αστυνομίας ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΑΣΥ, Ειδικών Φρουρών, Συνοριοφυλάκων, Πολιτικών Υπαλλήλων και Ομίλων Φίλων της Αστυνομίας.

Την ίδια ημέρα και ώρα πραγματοποιήθηκε παρόμοιος εορτασμός στις έδρες όλων των Αστυνομικών Δ/νσεων της Χώρας με τη συμμετοχή επισήμων εκπροσώπων Αρχών και φορέων ως και όλων σχεδόν των αποστράτων Αστυνομικών.