Ενημερωτική Συνάντηση Π.Ο.Α.Σ.Α. Συνδέσμων της Περιφέρειας Κρήτης

Ενημερωτική Συνάντηση Π.Ο.Α.Σ.Α. Συνδέσμων της Περιφέρειας Κρήτης
Τελευταία ενημέρωση 04/04/2016

Την 30-3-2016 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του  Αστυνομικού Μεγάρου  Χανίων, ενημερωτική συνάντηση συνδέσμων της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου  Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Χανίων.  Στην συνάντηση παρευρέθη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας  η οποία αποτελείτο από τους: Β΄ Αντιπρόεδρο Υποστράτηγο ε.α.  ΜΠΕΤΤΑ Δημήτριο και τον Ειδικό Γραμματέα και Νομικό Σύμβουλο αυτής, Αστυνομικό Διευθυντή ε.α. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα.
Παρευρίσκοντο ο Πρόεδρος ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος με το Δ.Σ. του Συνδέσμου  Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Χανίων καθώς και δεκάδες μέλη του Συνδέσμου,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ρεθύμνου  ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ Ευάγγελος με μέλη του Δ.Σ.  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Π.Σ. Ν. Χανίων ΚΟΥΡΝΙΔΑΚΗΣ Ιωσήφ συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα καθώς και δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.
Ειδικότερα έγινε αναφορά:

  1. Στην πρόσφατη αλλαγή του καταστατικού της Π.Ο.Α.Σ.Α. καθώς και στην εν γένει λειτουργία αυτής,
  2. Σε θέματα σχετικά με την πορεία του Μ.Τ.Σ. και του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.,
  3. Τη διαμορφωθείσα κατάσταση  στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. μετά την ένταξή του από 1-9-2015 στο Ε.Τ.Ε.Α. και ποιες οι διεκδικήσεις μας,
  4. Για το Πολιτιστικό Κέντρο της Αστυνομίας και τι αναμένουμε από τη σύσταση και υλοποίησή του και τις σχέσεις της Ομοσπονδίας με τις λοιπές συνδικαλιστικές οργανώσεις.
  5. Επίσης σε εξειδικευμένα θέματα δικαστικών διεκδικήσεων και αγωγών  επιστροφής των μνημονιακών μειώσεων στις συντάξεις μας, κύριων  και επικουρικών.
Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό και εποικοδομητικό, η οργάνωση ήταν άψογη και με την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων που ακολούθησε πολλά ερωτηματικά  διευκρινίστηκαν  επ' ωφελεία   της κοινής προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι  για να γίνει το κίνημα των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας   δυνατότερο με τη συνένωση των δυνάμεων μας, με κοινή φωνή  και δράση.   
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ Γεώργιο και στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ν. Χανίων για την άψογη από κάθε άποψη συνάντηση αυτή.