Ενημερωτικές επισκέψεις του Συνδέσμου Α.Σ.Α. Μεσσηνίας

Ενημερωτικές επισκέψεις του Συνδέσμου Α.Σ.Α. Μεσσηνίας
Τελευταία ενημέρωση 08/09/2021

 Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Μεσσηνίας

                                    ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 
  Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Μεσσηνίας επισκέφθηκε, διαδοχικά, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλο Ευστάθιο, τους Δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης κκ Βασιλόπουλο Αθανάσιο  και Αθανασόπουλο Γεώργιο , τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας κ. Αξιωτόπουλο Ηλία, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας κ. Γεωργανά Δημήτριο, τον Λιμενάρχη Καλαμάτας κ. Γιαννουλάτο Νικόλαο και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Μεσσηνίας.
  Στους παραπάνω δόθηκε, Τιμής Ένεκεν, το βιβλίο της ΠΟΑΣΑ για την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυσή της. Επίσης ενημερώθηκαν για την λειτουργία της ΠΟΑΣΑ, τις δραστηριότητές της και για τα Σωματεία που την απαρτίζουν Πανελλαδικά.
Έγινε ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του  Συνδέσμου Αποστράτων ΣΑ Μεσσηνίας , την οργάνωση, λειτουργία και τις δραστηριότητές του. Τονίσθηκε ότι ο Σύνδεσμος δεν λειτουργεί σε στενά επαγγελματικά και συνδικαλιστικά πλαίσια, αλλά έχει και μεγάλες κοινωνικές , πολιτιστικές  και άλλες δραστηριότητες ( συγκέντρωση ειδών, τροφίμων, ρουχισμού, σχολικών ειδών, κλπ για την ενίσχυση του έργου διαφόρων φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων).
Επίσης κατά τις επισκέψεις  στις Υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας,  δόθηκε αντίγραφο του ψηφίσματος του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΑ, στις Ενώσεις Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας καθώς και στους Απόστρατους του Λιμενικού Σώματος , για ενημέρωσή τους.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΟΥΜΕΝΤΖΙΑΝΟΣ