Έκθεση φωτογραφίας με θέμα Ήπειρος και Αστυνομία στο Ιστορικό κτίριο της πρώην Σχολής ΣΑΧ & ΣΑΕΑ

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα Ήπειρος και Αστυνομία στο Ιστορικό κτίριο της πρώην Σχολής ΣΑΧ &  ΣΑΕΑ
Τελευταία ενημέρωση 15/12/2022

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ήπειρος και Αστυνομία» τοττικής του φωτογράφου Νέου Αιμίλιου, πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, από τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής.
 
Η κεντρική εκδήλωση έλαβε χώρα στην πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία επίσης να περιηγηθούν στον Εκθεσιακό Χώρο Συλλογής Ιστορικών Κειμηλίων – Τεκμηρίων Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγνώσθηκε χαιρετισμός του Υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.
 
Παραβρέθηκαν επίσης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφαλά, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Βλάχος, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας, η Διευθύντρια του ΚΕ.ΜΕ.Α Κωνσταντίνα Κορώνη και ο Υποδιευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α Νικόλαος Γερασιμίδης και ο πρώην Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας και τέως Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
 
Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, Διευθυντές Αυτοτελών Διευθύνσεων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί,  αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων.
 
Σημειώνεται ότι, η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή στο κοινό την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 10:00 – 16:00.