Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Φωνής των Αποστράτων»

  Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Φωνής των Αποστράτων»
Τελευταία ενημέρωση 25/12/2021

 Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Φωνής των Αποστράτων»

Το ανανεωμένο νέο τεύχος της εφημερίδας της Ομοσπονδίας μας, είναι γεγονός. Πρόθεσή μας είναι η πληρέστερη κάλυψη των δραστηριοτήτων μας, ως συνδικαλιστικός φορέας των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην περιφέρεια. 
Κυρίαρχο θέμα το τελευταίο διάστημα ο αγώνας μας για μια καλύτερη ζωή, σε πλήρη συντονισμό και αποφασιστικότητα με τις άλλες συνταξιουχικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις. Τα αιτήματά μας μεταφέρθηκαν στους καθ’ ύλην αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς αξιωματούχους.
Με τη διαρκή και επίμονη προσπάθειά μας, πετύχαμε ορισμένες κατακτήσεις, ωστόσο, μπροστά μας παραμένουν βασικά ανικανοποίητα αιτήματα.
Αξιοζήλευτη είναι και η παρεμβατική δράση των Συνδέσμων και Ενώσεων, όπως και η συμμετοχή τους σε επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των πεσόντων αστυνομικών, η διδαχή από τους αγώνες του λαού μας για εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία.
Το «αποτύπωμα» μιας μακρόχρονης ιστορίας, στα άρθρα: «Ο δικός μας όρκος», της σύνταξης της εφημερίδας, «Επιτακτική ανάγκη των καιρών η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ» του προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ευάγγελου ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και «Μην πυροβολείτε άκριτα την αστυνομία!», του Νικολάου ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ  Ταξιάρχου Χωροφυλακής ε.α. - Επίτιμου Προέδρου Π.Ο.Α.Σ.Α.
Διαβάστε την ΦΩΝΗ  και στην ιστοσελίδα μας .
 
Καλές και ασφαλείς γιορτές
Χρόνια πολλά